Catering i Stockholm för alla tillfällen

Utbudet av catering i Stockholm är stort och det finns många tillfällen där catering gör livet mycket enklare. Det kan till exempel handla om kalas, student, konfirmation eller examen, bröllop och minnesstund vid en begravning. Vissa erbjuder även mat för picknick eller frukost som lämpar sig väl för en dag ute i naturen.

Att beställa catering behöver inte heller vara något som du endast gör i privatlivet utan det kan även göras i arbetet eller under arbetstid. Om ni exempelvis ska ha en företagsfest, jubileum, avtackning, afterwork, konferens eller en lång planeringsdag passar det utmärkt att beställa catering i Stockholm. Som du märker finns det catering för varje tillfälle och situation.

Mat för varje tillfälle

Dessutom finns det mat som passar varje tillfälle, både varm och kall mat från jordens alla hörn, ofta med olika teman. Maten kan vara till exempel:

  • smörgåsar, smörrebröd, landgångar och smörgåstårtor
  • olika slags bufféer till exempel italienskt, vilt eller grillbuffé
  • olika slags brickor såsom ost- och charkbricka
  • sallader
  • plock- och mingelmat, snittar och tapas.

Menyn och rätterna går oftast att få till exempel vegetariskt eller veganskt eller om det finns andra särskilda önskemål, intolerans eller allergier. De flesta erbjuder även en viss meny för barn. Du kan även beställa sötsaker i form av tårtor och bakverk som pricken över i:et. De flesta företag som erbjuder catering i Stockholm kan också anpassa sig efter dina önskemål. De kan också skräddarsy ett paket och förslag på mat som passar för den specifika tillställningen.

Fördelar med catering i Stockholm

Oavsett vilken anledning du har till att beställa catering finns det flera fördelar. Dessa kan exempelvis vara att du slipper lägga ner tiden på att ordna maten innan, under och efter tillställningen.

Många företag som erbjuder catering i Stockholm erbjuder uthyrning av exempelvis glas, porslin och tält för att du ska slippa hyra eller köpa detta. Vissa cateringföretag erbjuder lokal eller festvåning som går att hyra. Det är väldigt praktiskt om du till exempel inte har någon tillräckligt stor plats. En del cateringfirmor erbjuder även städning och/eller diskning. Hos en del firmor kan du också hyra personal som bland annat serverar eller står i baren.